Even voorstellen

Charlotte

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Mijn naam is Charlotte, 37 jaar en 5 jaar geleden getrouwd met mijn grote liefde! Samen zorgen we voor onze 4 kinderen en ons motto is; als je de liefde hebt, heb je alles! Ik kan enorm genieten van etentjes met familie en vrienden, een goed glas wijn en de zon! Mijn organisatietalent zat er al vroeg in, een carrière hiervan maken was voor mij een logische stap. Zolang ik me kan herinneren ben ik een “lijstje meisje” en schrijf ik al mijn to do’s en creatieve ideeën op wat mij enorm helpt met het plannen en organiseren van mijn werk. 15 jaar geleden ben ik gaan werken in de evenementen branche en heb ik al vele grote, maar ook kleine, bijzondere evenementen mogen organiseren. Hier heb ik zoveel ervaring en kennis opgedaan, dat ik ervoor heb gekozen om te doen wat ik het leukste vind en waar mijn passie ligt; unieke droom bruiloften organiseren. Met mijn enthousiasme, stressbestendigheid, aandacht, creativiteit, oog voor detail en inlevingsvermogen zal ik er altijd voor zorgen dat de wensen perfect tot uiting worden gebracht, zowel in de aanloop naar als op de grote dag zelf.

Bas

Jullie mooiste dag van je leven is in aantocht….. wat gaaf!

Mijn naam is Bas, gelukkig getrouwd en vader van een fantastische zoon. Al vanaf kleins af aan ben ik bezig met het creëren van mooie ideeën. Na mijn etaleer opleiding ben ik gelijk gestart met mijn eigen etalage bureau dat ik nu nog steeds bezit en nog altijd met dezelfde passie. Steeds meer kreeg ik de vraag voor het aankleden van feesten en partijen en dat was een mooie aanvulling op mijn huidige werkzaamheden. Naast dit bedrijf heb ik 5 jaar lang een bedrijf opgebouwd waar meer vanuit de techniek gekeken werd. Sinds januari ben ik hiermee gestopt om toch meer mijn passie voor het creëren en inrichten weer op te pakken.

Gevoel voor kleur en styling heb ik dankzij mijn ervaring als etaleur. Ik word enthousiast van perfect doorgevoerde thema’s, van de save the date tot aan het presentje aan het einde van de avond.  Geen bruiloft is hetzelfde, ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Ieder nieuw kennismakingsgesprek is een nieuwe reis en verdient daardoor alle aandacht! Mijn missie? Ervoor zorgen dat er een goede vertrouwensband is met het bruidspaar om out of the box te denken, plannen maken en er uiteindelijk (samen) voor zorgen dat de bruiloft persoonlijk, uniek en bijzonder wordt!